Månebarnet

…mad med medfølelse ♡

Månebarnet har vokseværk

3 kommentarer


.

Tænk engang, at man kan spise SÅ mange tomatmadder, uden at blive træt af dem?

Graviditeten har været lidt af en udfordring, men jeg har heldigvis fået masser af kærlig opbakning fra min søde kæreste samt fra min arbejdsplads på Café Gaya, hvor jeg har været sygemeldt fra gennem flere måneder. Nu er jeg tilbage på deltid og laver noget hjemmeside samt er ved at planlægge et vegansk madkursus sammen med min chef Tinna Gaya!

Jeg er nu i 26 uge, maven strutter, baby (Grønse) trives, og jeg har det rigtig rigtig godt! …og der er mange fødevarer jeg er begyndt at kunne spise igen. Det vil uden tvivl kunne ses her på bloggen – der har været præget af en del kageopskrifter på det sidste. ;) Så glæd jer til mange flere spændende opskrifter – med masser af smag!

.

.

22+0 og de famøse tomatmadder...

.

.

…men det er ikke kun maven der vokser. At jeg forbereder mig på at skulle være mor, kan også ses her på bloggen.

.

Opskrifter & mad

 • Jeg har tilføjet kategorierne “børnevenlige retter” (som er gode når børn er med i køkkenet) samt “børnevenlige opskrifter” (som er opskrifter børn vil blive begejstrede for) og begge kategorier vil selvfølgelig løbende blive opdaterede.

.

Sider om mad & vegansime

 • Derudover har jeg tilføjet nogle nye og meget spændende sider. Den ene hedder “Børn & Veganisme” og her kommer jeg med gode råd til hvordan man som veganer takler forældrerollen, i dagligdagen – og ude blandt andre. Den anden side hedder “Børn i køkkenet”  og indeholder masser af lækre tips til spændende og sunde madaktiviteter som du kan lave sammen med dine børn i køkkenet!

.

Facebook

 • Sidst men ikke mindst, vil jeg gerne invitere alle interesserede til at komme og tage del i ((Grøn & Forælder)) som er en ny Facebookgruppe jeg har oprettet. Her kan du læse lidt om formålet med gruppen:

.

Denne gruppe er for dig med grønne børn eller grønne børn på vej!

Her kan vi diskutere f.eks sundhed/ernæring, etik, børneopdragelse, veganisme og omverdenen, skabe relationer til hinanden og vores børn osv. Vegetarer og altspisende er også meget (!) velkomne i gruppen da den er tænkt som en støtte for alle der ønsker en grøn, eller en grønnere livsstil. Sammen kan vi inspirere hinanden til at lave sund (eller usund!), sjov eller spændende vegansk mad til – eller sammen med vores børn!

.

.

Forfatter: Luna Månebarn

32-årig livsnyder, madblogger, madskribent, mor og veganer...

3 thoughts on “Månebarnet har vokseværk

 1. Det lyder så spændende med et madkursus:-) Og der vil jeg helt sikkert gerne med… -Hvor og hvornår kan jeg læse mere om det? Mette

  • Hej Mette

   Vi er endnu blot på brainstorm niveau i forhold til madkurset, men vi ved det kommer til at foregå på Café Gaya i Århus en søndag. …og hvis det bliver en stor succes, vil vi med sikkerhed gentage det. Du kan følge med her på min blog eller på min Facebookside hvor jeg nok også vil forsøge at få feedback i forbindelse med hvad folk godt kunne tænke sig sådan et kursus skulle indeholde af spændende sager. :)

   ~Luna/Månebarnet

 2. Jeg vil med! Helt sikkert. Det glæder jeg mig til at høre mere om.
  Godt at du har fået det bedre:)

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Slut dig til de 1.022, der følger denne blog