Månebarnet

…mad med medfølelse ♡

Nyfødt veganerblog

5 kommentarer


Jeg har – efter nogen tids overvejelse – besluttet mig for at blive veganer.

Så… Nu er dette altså blevet en veganerblog og ikke en vegetarblog. Ikke at jeg tror nogen vil lægge mærke til det. De ca. 3 vegetariske opskifter jeg har liggende her, bliver meget nemt gjort veganske. 😉

4 gode grunde til min beslutning:

Nr. 4. Det er det næste rigtige skridt for mig at tage, etisk men også sundhedsmæssigt.

Nr. 3. Mange mennesker kloden over lever vegansk – hvis de kan – så kan jeg også!

Nr. 2. Jeg lever næsten vegansk under alle omstændigheder…

Nr. 1. Jeg elsker vegansk mad!

Forfatter: Luna Månebarn

Mor, bonusmor, mentor, blogger på Månebarnet, madaktivist, medstifter og aktiv i Mad med Medfølelse - Danmarks veganske forening. Vær forandringen! ♡

5 thoughts on “Nyfødt veganerblog

 1. Det er fedt du kaster dig ud i det! Held og lykke!

 2. Tak skal du have… 🙂

 3. Til lykke! Jeg tror det er en beslutning som du bliver glad for. Men som du selv skriver, så er du jo næsten allerede vegansk i forvejen!

  Sjovt nok, så tror at der er flere og flere der bliver veganere. For nogle år siden var det anderledes. I forhold til hvor mange der blev vegetarer, så var det kun meget få som blev veganere. Sådan er det vist ikke mere.

 4. Tak Jens

  Det er jeg også ganske sikker på… 🙂

  Der er desværre ingen i min omgangskreds som er veganere. Så glæden jeg føler over mit valg må jeg primært dele med (en masse utroligt søde) mennesker på vegetarkontakt, og dig… 🙂 En garvet veganer med mod på ny og spændende veganermad.

  Så kan man jo ikke brokke sig. 😉

 5. Æh, jeg har jo kun været veganer et par år. Og du laver meget mere mad end mig, så jeg tror næsten at du er mere “garvet” end jeg er. 😉

Skriv en kommentar!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s