Månebarnet

Veganske opskrifter, farverig madglæde & bæredygtig livsstil

Vegansk flødeskum (På dåse)

6 kommentarer


Man skulle da være et rigtigt skarn ikke liiige at prøve soja flødeskummet fra “Soyatoo” på dåse nu man var i gang… 😉

Kæresten, og en stor skål danske økologiske jordbær med et par skiver banan, fik æren af dette eksperiment. Jeg foretrækker dog den piskbare version, men det kan godt være det bare er fordi at denne version minder uhyggeligt meget om flødeskum fra ko-fløde…

Men flot ser det ud! Perfekt hvis man en dag vil kreere en imponerede vegansk lagkage og ikke er alt for ferm til det med sprøjteposen.

Forfatter: Luna Krause

Mor, bonusmor, blogger på Månebarnet, madaktivist, ildsjæl, medstifter af Danmarks veganske forening ♡

6 thoughts on “Vegansk flødeskum (På dåse)

 1. Ja det ligner i hvert fald almindelig flødeskum. Hvordan er smagen?

  Like

 2. Hmm… Den er sød, men noget fed i smagen, som ko-flødeskum jo også er. Måske er det derfor jeg foretrækker den anden variant. Den er lidt mere luftig.

  Like

 3. Jeg er ikke så glad for den anden variant – den har jeg nemlig prøvet. Men jeg vil gerne prøve det på dåse….og Frank har fødselsdag i næste uge. Jeg forestiller mig noget med pandekager med tofuline is, flødeskum, chokoladestykker, bananstykker og måske noget chokoladesauce eller lign. 😆

  Like

 4. Det lyder som en rigtig god plan. Det lyder faktisk helt fantastisk lækkert!

  Skørt nok så har jeg fået en sødere tand siden jeg er blevet veganer. Det er bare så lækkert og dejligt at lave desserter uden nogen form for udnyttelse af dyr.

  Like

 5. Nu har jeg købt det – og jeg elsker det. Mums, hvor er det lækkert. Jeg havde lige nogle kirsebær som jeg spise et af gangen med flødeskum, og det var simpelthen fantastisk!

  Like

 6. Ih hvor godt…!

  Har Frank haft fødselsdag? Eller det var måske bare en præ-smagning inden det store veganske pandekage-gilde? 😉

  Jeg havde min lillesøster på besøg i går hvor vi spiste resten af mit dåseflødeskum. Jeg kunne faktisk bedre lide det denne gang. Min søster var også vild med det, og syntes det smagte bedre end ko-flødeskum. Det gør det jo virkelig også. Det giver slet ikke den vamle smørfornemmelse i ganen som jo faktisk er ret ulækkert hvis man tænker over det. Måske er det derfor mange børn slet ikke kan lide flødeskum?

  Like

Skriv en kommentar!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s