Månebarnet – veganske opskrifter

Gul kiwi

Skriv en kommentar


Kiwi er en af de bedste kilder til C-vitamin. (98 mg pr. 100 g.) Det er en utrolig smuk og dekorativ frugt, og jeg kan virkelig godt lide smagen af kiwi. Men jeg spiser stort set aldrig kiwi… Jeg bryder mig nemlig ikke om den meget ubehagelige prikkende fornemmelse jeg får i munden, på læberne og på tungen efter at have spist dem. Hvor ofte har jeg ikke også set små børn få røde klovne-munde efter at have gnasket saftige grønne kiwifrugter i sig? Det virker helt forkert!

For nylig læste jeg dog at gul kiwi skulle være rigtig lækker! Den skulle være mere mild i smagen, blødere i konsistensen og meget sødere end den grønne. Da jeg fandt nogle smukke, modne og tilmed økologiske gule kiwi’s i en helsekost måtte jeg jo undersøge sagen med egen gane. Og ganske rigtigt – gul kiwi er virkelig himmelsk! Jeg spiste en med en ske, noget man også kan gøre med den grønne kiwi, men det var en del nemmere at løsne frugtkødet på den gule. Ingen stikkende fornemmelse i mund, læber eller tunge. Bare lækker sødme. 🙂

I min søgen på nettet efter informationer om den gule kiwi faldt jeg over denne super nyttige hjemmeside som beskriver alt omkring kiwien.

Forfatter: Luna Månebarn

Mor, bonusmor, mentor, blogger på Månebarnet, madaktivist, medstifter og aktiv i Mad med Medfølelse - Danmarks veganske forening. Vær forandringen! ♡

Skriv en kommentar!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s