Månebarnet – veganske opskrifter

(Inspiration til spiselige dyre- og klimavenlige løsninger!)

Majs med guld overtræk!

3 kommentarer


Jeg finder stadig på flere og flere måder hvor jeg kan erstatte de tidligere usunde animalske produkter i min kost, med sunde velsmagende og vegetabilske alternativer. Som med majskolber. Før jeg blev veganer var en stor klat smør på en dampende varm majskolbe en selvfølge! I dag kan jeg se, at man ved at bruge en god sund olie, har en storartet mulighed for at få sneget nogle meget vigtige olier ind i kroppen. Med nogle fødevarer har jeg, som forholdsvis ny veganer, skullet vænne mig til nogle nye smage. Men i dette tilfælde vil jeg klart sige at alternativet smager bedre!

Ingredienser (2 personer)

  • 2 majskolber
  • 2 spsk. god koldpresset olie (fx oliven eller rapsolie)
  • ½ fed hvidløg
  • Lidt groft havsalt

Forfatter: Luna Krause

Mor, bonusmor, blogger på Månebarnet, madaktivist, medstifter af Danmarks veganske forening, og mentor i VeganerUdfordringen. Vær forandringen! ♡

3 thoughts on “Majs med guld overtræk!

  1. Altså – jeg får en ubændig trang til at gnaske i den majskolbe….slurp! :oP

  2. Ja, det smager meget bedre. Et rigtig godt trick er også at skære kolben i 5-6 stykker før man koger den, og så ryste dem med salt og olie i gryden, når man har hældt vandet fra. Hurtigt tilbehør, som alle kan li.

  3. Det var et godt trick! Det vil jeg gøre næste gang jeg får gæster. Så behøver man jo heller ikke at købe så mange. Umm – ville ønske jeg gnaskede i en majskolbe lige nu! 😉

Skriv en kommentar!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s