Månebarnet – veganske opskrifter

Farverig madglæde & bæredygtig livsstil

Flødespinat som pålæg

1 kommentar


Jeg havde ikke noget pålæg at komme på min rugbrød i dag, så jeg tænkte at jeg ville spise den som den var. (Ristet selvfølgelig!) Men så kom jeg i tanker om at vi havde noget spinat i fryseren som jeg kunne lave en lille stuvning af, og spise ved siden af. Dog blev resultatet således: Ristet rugbrød med flødespinat. Så snart jeg havde spist den, ærgrede jeg mig over at jeg ikke havde lavet 2 af dem! Jeg har nu en idé om at lave den samme spinatfløde stuvning og bruge som tærtefyld. Jeg har næsten lige investeret i en muffinform som også kunne fungere som tærteform.

Ja ja. Nu må vi se hvor meget tid jeg får til mine små madprojekter i den følgende tid. Jeg starter nemlig i praktik i morgen! Ligesom med nye børn skal jeg jo lige ”køres ind”… 😉

Ingredienser

  • ca. 100 g. helbladet spinat (frisk eller fra frost)
  • ½ dl. sojafløde
  • ½- 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1-2 spsk. gærflager
  • Smag til med urtesalt, friskkværnet peber og evt. lidt røget salt.

Forfatter: Luna Krause

Mor, bonusmor, blogger på Månebarnet, madaktivist, ildsjæl, medstifter af Danmarks veganske forening ♡

One thought on “Flødespinat som pålæg

  1. Tærte med flødespinat? Ja, det lyder altså meget lækkert, så jeg håber det bliver godt. Hmm, nu bliver jeg vist en lille smule sulten. 😀

Skriv en kommentar!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s