Månebarnet – veganske opskrifter

~ Månebarnet ~ på Facebook

2 kommentarer


Dette bliver et meget kort indlæg. 😉 Blot for at fortælle at min blog nu er kommet på Facebook. Det gør det nemmere for mig at holde en masse mennesker opdateret  med hvad der rør sig på bloggen, også mennesker jeg ikke er venner med derinde. Samtidig bliver det nemmere for andre at dele mine opslag via funktionen “del” derinde, eller stille spørgsmål vedrørende en opskrift? Udover at jeg selvfølgelig vil poste mine egne blogindlæg, er min plan at jeg også vil dele opskrifter og indlæg fra andre vegetar/veganske blogs, samt relevante artikler om f.eks vegetarisme eller sundhed. Jeg vil i denne forbindelse skynde mig at sige, at jeg ikke har tænkt mig at bruge Facebooksiden til at poste videoer eller links til hjemmesider med information om mishandlende eller torturerede dyr, det kan man få så mange andre steder fra, og Månebarnet handler om inspiration ikke om konfrontation!

For alle jer uden Facebook – så er min blog her jo stadig, det ændrer sig ikke, og den skal nok jævnligt komme med opdateringer. Ikke mindst nu vi går en varmere og lysere tid i møde. 🙂

Forfatter: Luna Månebarn

Mor, bonusmor, mentor, blogger på Månebarnet, madaktivist, medstifter og aktiv i Mad med Medfølelse - Danmarks veganske forening. Vær forandringen! ♡

2 thoughts on “~ Månebarnet ~ på Facebook

  1. Jeg hører til dem som ikke er på Facebook! I stedet bliver jeg ved med at følge med på bloggen! 😀

  2. Ja Jens – kan huske du har nævnt at du ikke har Facebook. Det er lige præcis sådan en som dig jeg vil huske på hvis jeg kommer med opdateringer på Facebook som jeg i realiteten også kunne poste på bloggen.

    Der er ingen der skal snydes! 😉

Skriv en kommentar!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s