Månebarnet – veganske opskrifter

…nu med mere lir!

2 kommentarer


Jeg har (endelig endelig ENDELIG!) været ude at investere i et nyt kamera! Valget faldt på et Canon EOS 500D med et 18-135 objektiv som jeg købte hos en yderst kompetent kvindelig sælger hos (Click) Mimosa i Århus. Jeg har selvfølgelig allerede taget tonsvis af billeder med det (tak til min søde roomie fordi hun, so far, har kunnet holde ud at være genstand for mine, lettere maniske, uhh-der-sidder-Cæcilie-og-har-endnu-ikke-opdaget-at-jeg-har-et-kamera-i-hånden tendenser som efter kamerakøbet i onsdags har fået lov til at blomstre uhæmmet!), men jeg glæder mig meget til at lære mere omkring teknikkerne til at tage nogle super fede (primært mad) billeder. Én af de bedste måder jeg lærer mit nye kamera at kende på, er selvfølgelig ved at jeg tager en masse billeder, afprøver det i forskellige lysforhold, fra forskellige vinkler osv. Men jeg er jo totalt amatør hvad angår det at tage billeder med et spejlrefleks! Hvor er det derfor fantastisk at der, når man køber et kamera hos Mimosa, medfølger et gratis kamera kursus på næsten tre timer! Jeg skal til det i starten af næste uge, og jeg må hellere huske notesblokken! 😉

…så kære læsere. I kan glæde jer til mange flere skønne veganske opskrifter samt endnu skønnere billeder deraf. Der skal også nok komme en del billeder fra diverse arrangementer, fællesspisninger (blandt andet denne raw fællesspisning som forgår d. 18. september – I kan nå det endnu! 😉 ) og folkekøkkener, som jeg har planer om at deltage i, i løbet af efteråret.

Forfatter: Luna Månebarn

Mor, bonusmor, mentor, blogger på Månebarnet, madaktivist, medstifter og aktiv i Mad med Medfølelse - Danmarks veganske forening. Vær forandringen! ♡

2 thoughts on “…nu med mere lir!

  1. Tillykke med det nye kamera, jeg er spændt på at se madbillederne 🙂

    Mange hilsner
    Birthe

Skriv en kommentar!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s