Månebarnet

…mad med medfølelse ♡

Grøn Glæde – ny vegansk kogebog!

21 kommentarer


.

Det hele startede for ca. 1 ½ år siden hvor en bruger på Vegetarkontakt.dk efterlyste personer der havde lyst til at afprøve nogle opskrifter til en vegansk kogebog som skulle udgives i samarbejde med Anima. Jeg meldte mig straks på banen og fik tilsendt en opskrift som jeg afprøvede, tog billede af og sendte tilbage.

.

…og nu er den her endelig! Bogen hedder Grøn Glæde og er skrevet af Cecilie Roed Schultz og Kristian Brygger – begge professionsbachelorer i Ernæring og Sundhed med speciale i Human Ernæring. Bogen kan lånes på biblioteket hvis du oplyser dette nummer: isbn nr 978-9788799511 og beder dem om at købe den hjem. Den kan derudover også købes via Animas Webshop og koster kun 65 kr. (84,75 kr. med forsendelse) Jeg har selvfølgelig allerede bestilt mit eksemplar, og jeg glæder mig rigtig meget til at modtage den med posten! I mellemtiden kan jeg smugkigge lidt på et par af opskrifterne her.

.

“Grøn Glæde er en kogebog med fokus på lækre, sunde og simple veganske retter til hele året. Men Grøn Glæde er mere end opskrifter! Du får madplaner og indkøbslister for hver uge, specielt designet af ernæringseksperter, så du er sikker på, at alle dine næringsbehov bliver dækket. Bogen indeholder mere end 150 lækre opskrifter med alt fra pastaretter, salater, madtærter, supper, brød og kager. Grøn Glæde er både til vegetarer og veganere og til dig som har lyst til at spise sundere, bæredygtigt og dyrevenligt.”

.

Det glæder mit hjerte på dyrenes og danskernes vegne at denne kogebog er blevet til! …og jeg er stolt over at have været en lille del af projektet. Måske kan mine trofaste læsere endda se hvilken opskrift det var jeg testede på forsiden af bogen?

.

Tak til Cecilie, Kristian og Anima♥

.

.

.

.

.

Forfatter: Luna Månebarn

32-årig livsnyder, madblogger, madskribent, mor og veganer...

21 thoughts on “Grøn Glæde – ny vegansk kogebog!

 1. Jubler af glæde og skynder mig at bestille et eksemplar!!

 2. Jeg glæææææder mig også SÅ meget til mit eksemplar kommer. Jeg tænker jeg skal prøve at leve vegansk nu, hvor der faktisk er en madplan klar:) Who knows, måske er det lettere end jeg tror;) Og under alle omstændigheder så er lidt mere vegansk altid bedre end ingenting i min verden!

 3. Øv at man ikke kan betale med mastercard, når man nu ikke har sådan et fanzzzy visakort.

  • Hej Marie

   Ja, det er super ærgerligt! Det har jeg hørt flere nævne. Du må jo få nogen du kender til at lægge ud for dig og give dem pengene – eller bestille den hjem via biblioteket. Men er den er selvfølgelig rarest at eje.

 4. Wow hvor fantastisk. Jeg har straks bestilt 6 eks. og forærer (de fem af dem) til min kære ikke-veganske familie, der med glæde laver speciel mad til mig🙂 Nu får de nemmere ved opgaven🙂
  Tak Luna for at du formidler dette vigtige budskab videre.
  Kærligst Gitte

  • Fantastisk Gitte! Dejligt at høre at budskabet når ud.🙂

   Ha ha. Jeg var lige ved at bestille et par eksemplarer ekstra, men lod være fordi jeg kunne forstå på flere af mine venner og bekendte at de bestilte 2-3 af gangen, og jeg var bange for der ikke var nok! Men jeg har forhørt mig hos Anima nu, der er nok.😉 …så jeg ender nok også med at forære nogle stykker væk.

   ~Luna

 5. Burgeren?🙂

  Og lækkert. Dén må på ønskelisten.

 6. Hvor fantastisk!! Kan næsten ikke få mine arme ned!
  Det kan jo kun gå for langsomt med at bestille et eksemplar😀

 7. Lyder lækkert – den skal da absolut prøves, tak for det🙂

 8. Hej Luna Jeg har også lige bestilt et eksemplar og glæder mig så meget til at få den hilsen Susanne

 9. Jeg kan genkende den rå æbletærte

 10. Det lyder edderdylme lækkert! Den må jeg bare ha fat i lige nu🙂
  Har også længe gået og håbet på en række opskrifter med MADPLAN (wuhuu så har man også tid til at lave andet end at planlægge mad!) Den er bare som sendt fra himlen den bog, glæææder mig til at modtage den!

  • Hej Tina

   Ja, jeg er også ret spændt på at se madplanen. Det er ikke noget min kæreste og jeg normalt benytter os af, men det kan jo være vi får brug for noget mere planlægning når vi bliver forældre til juni?🙂

   ~Luna/Månebarnet