Månebarnet – veganske opskrifter

Marts med Medfølelse – 2014!

1 kommentar


Har du lyst til at udfordre dig selv, og vil du samtidig have inspiration til bæredygtig, sund og dyrevenlig mad? Måske husker du sidste års store succesfulde initiativ fra Mad med Medfølelse? Over 600 mennesker sagde ja til at lade sig inspirere, da vi inviterede dem til at smage på et univers af lækker plantemad, i hele marts måned. Vi kaldte selvfølgelig initiativet for Marts med Medfølelse, og i år gør vi det igen. Endnu større, endnu bedre!

Hvorfor deltage?
At spise vegansk i en måned giver dig en enestående mulighed for at lære mere om plantebaseret kost og udforske den grønne madkultur. Samtidig har du mulighed for at trække på erfaringer fra garvede plantespisere og modtage masser af råd, inspiration, støtte og opbakning undervejs. Ved at spise vegansk i en måned vil du på egen krop mærke alle de gavnlige effekter af den vitaminrige plantemad, og hvem ved – måske lærer du noget nyt om dig selv og dine spisevaner undervejs? Forhåbentlig får du også en masse nye veganske livretter.

Hvordan deltager du?
Det hele foregår via vores Facebookside, hvor du hver eneste dag i marts vil finde spændende opslag og opskrifter, madplaner og motivation. Du har også mulighed for at skrive dig op til vores nyhedsbrev, hvor vi vil sende madplaner og inspiration direkte til din indbakke. På vores splinternye hjemmeside, som er lige på trapperne, vil du også kunne finde madplaner og mentorer, information om vegansk kost og livsstil samt information om foreningen og vores grønne arbejde, herunder initiativet i marts.

Nedtællingen ER begyndt. Det bliver stort og vi glæder os til at inspirere dig, dine venner og din familie gennem hele marts måned!

~ Månebarnet & Mad med Medfølelse

Forfatter: Luna Månebarn

Mor, bonusmor, mentor, blogger på Månebarnet, madaktivist, medstifter og aktiv i Mad med Medfølelse - Danmarks veganske forening. Vær forandringen! ♡

One thought on “Marts med Medfølelse – 2014!

  1. Reblogged this on harepusverden and commented:
    Mars med medfølelse, er dere med?

Skriv en kommentar!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s