Månebarnet – veganske opskrifter

Marts med Medfølelse – 2015

Skriv en kommentar


I 2012 var jeg med til at stifte foreningen Mad med Medfølelse, som jeg stadig er meget glad madaktivist, og sidder i bestyrelsen som næstformand i. Og for tredje år i træk inviterer vi nu alle til at deltage i Marts med Medfølelse. Den månedlange begivenhed, hvor I inviteres til at udfordre jer selv til at spise vegansk (dvs. 100 % plantebaseret) med vores hjælp, inspiration og opskrifter, og med opbakning og moralsk støtte fra tusindvis af andre deltagere.

Vi håber at kunne overgå sidste års succes, hvor flere end 2400 mennesker sagde ja til at deltage!

Hvorfor deltage?

• Du er skeptisk, men er klar på en god udfordring. At deltage vil give dig indblik i en anden måde at spise på, og måske får du en masse nye veganske livretter?

• Du er stor dyreven, og har lyst til at gøre endnu mere for dyrene, end du allerede gør. At deltage vil være en konkret måde, hvorpå du kan værne om dyrenes liv og velfærd.

• Du har levet vegetarisk igennem længere tid. At deltage vil give dig et kærligt skub, og give dig mulighed for at opleve, hvordan det vil være at gå skridtet videre fra vegetar til veganer.

• Du er allerede veganer. Deltag og få mere inspiration, og støt op om initiativet, f.eks ved at hjælpe os med at vise de mange deltagende i begivenheden her, at det er lettere end nogensinde at spise grønt, bæredygtigt, sundt og dyrevenligt – på den rålækre måde!

Det sagde Sys Bjerre om Marts med Medfølelse 2014:

»Jeg synes, at Marts med Medfølelse er et rigtig godt initiativ. Personligt har jeg levet af en plantebaseret kost i snart 3 år og elsker at lave mad. Nu synes jeg, det er nemt at lave en nærende, velsmagende, vegansk middag, men jeg kan godt huske, hvor uoverskueligt det virkede i starten, det med at skulle bygge et måltid op omkring grønt i stedet for kød. Derfor er Marts med Medfølelse et rigtig godt sted at starte. Madplaner og opskrifter vil give begyndere en hestesko og forhåbentlig blod… øh, eller måske rettere juice, på tanden og mod på at give det kødfri køkken den chance, det fortjener.«

– Hvor foregår det?


Alle steder du færdes i hele marts måned. Hjemme hos dig selv. På jobbet. I skolen. I klubben. Når du tager ud at spise, er sammen med dine venner, din familie, kammerater og kollegaer.

– Hvordan deltager jeg?


Tryk ”deltag” i begivenheden på Facebook, og tag derefter forbi og ”synes godt om” vores Facebookside. Vi vil hele måneden give dig råd, spændende opskrifter, tips og tricks til, hvad du kan spise, hvor og hvordan. Vores nye, super flotte og opdatererede hjemmeside vil derudover både indeholde madplaner, indkøbslister, nyttige links og information, så du er godt dækket ind til en hel måned, hvor du spiser lækker mad med medfølelse.

Som noget helt nyt har vi i år lavet Facebookgruppen Marts med Medfølelse – hjælp og vejledning, hvor I vil kunne få hjælp af os til at komme bedst fra start, og hvor ingen spørgsmål vil være hverken for små eller store for os at svare på. Gruppen er lukket, så det kun er medlemmer der kan se opslagene, og vi vil sørge for en varm og tryg stemning i gruppen. Meld dig ind allerede nu!

Du kan også vælge at skrive dig op til vores nyhedsbrev, hvor vi jævnligt vil sende madplaner og inspiration direkte til din indbakke:

Vi glæder os til igen i år, at inspirere dig gennem hele marts måned, og vi håber, du vil sende invitationen videre til dine venner!

Med venlig hilsen
~ Månebarnet & Mad med Medfølelse

Forfatter: Luna Månebarn

Mor, bonusmor, mentor, blogger på Månebarnet, madaktivist, medstifter og aktiv i Mad med Medfølelse - Danmarks veganske forening. Vær forandringen! ♡

Skriv en kommentar!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s