Månebarnet – veganske opskrifter

Kagens Dag Aarhus 2017 – Vegan Style!

2 kommentarer


16836463_10211843662315836_1822378801703261920_o

Kan smaskende lækre kager samtidig være både miljø- og dyrevenlige? Det har Dyrenes Alliance – Aarhus og Mad med Medfølelse sat sig for at bevise på “Kagens Dag – Vegan Style” i Rådhusparken i Aarhus d. 17. maj, hvor alle lækkersultne århusianere og udefrakommende inviteres  til et luksuriøst og overdådigt orgie af veganske kager!

Initiativet foregår i lækkert samarbejde med dygtige veganske bloggere, sponsorere, virksomheder og initiativer. Herunder:

Månebarnet
Grøn, Sund & Lækker
Kærlighed & Kikærter
Spoonsofpeanutbutter.com
Greeneater
FlittigLisa
Junkbird Productions
Vegan Mafia Aarhus
Vegan & Snacks
Café Gaya
Mikuna
Café Ganefryd
DVF – lokalafdeling Aarhus

Det vil på dagen også være muligt at høre om foreningernes og de forskellige samarbejdspartneres arbejde, samt ikke mindst gå hjem med masser af opskrifter og inspiration. Så tag din ven, nabo, moster eller kollega under armen, og kom og fest og fejr foråret, mens du spiser uartige mængder GRATIS KAGE!

Forfatter: Luna Månebarn

Mor, bonusmor, mentor, blogger på Månebarnet, madaktivist, medstifter og aktiv i Mad med Medfølelse - Danmarks veganske forening. Vær forandringen! ♡

2 thoughts on “Kagens Dag Aarhus 2017 – Vegan Style!

 1. Hej Luna

  Hvorfor har du ikke et logo, når de andre har? Du er da en lige så sej virksomhed 😉 For at komme skulle jeg bytte fridag og tage tog frem og tilbage samme dag. Måske der kommer noget i KBH? Selvom jeg savner Århus. Og kage. 😉

  Knus Lone

  Lone Aabrink Illustrator og billedkunstner | Visual designer *Medlem af Kvindelige Kunstneres Samfund*

  +45 29612174 Malerier og kurser – http://www.aabrink.dk International portfolio – http://www.loneaabrink.com

  Den 22. marts 2017 kl. 09.33 skrev Månebarnet :

  > Luna Månebarn posted: ” Kan smaskende lækre kager samtidig være både > miljø- og dyrevenlige? Det har vi fra Dyrenes Alliance – Aarhus og Mad med > Medfølelse sat os for at bevise på “Kagens Dag – Vegan Style” i > Rådhusparken i Aarhus d. 17. maj, hvor alle lækkersultne århusianere o” >

  • Jeg har tænkt på, at det kunne være fint at have. Har også én der gerne vil hjælpe mig med det, så det kan da være jeg skal følge op på idéen. 🙂 Der kan måske være mulighed for dig at overnatte et sted? Der er gerne folk der gerne vil hjælpe på den måde. Ja, Århus, og kage, right? Der er ikke nogen ligende i København, desværre. Jeg har forsøgt at sælge idéen til vores lokalafdeling derovre, men de har lidt meget i hænderne lige nu.

Skriv en kommentar!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s