Månebarnet

…mad med medfølelse ♡

Hudpleje


Plejeprodukter fra Urtekram

Vores passion er enkle, ærlige plejeprodukter. Økologisk certificerede, veganske og uden unødvendig kemi som parabener og anden syntetisk konservering. Naturen og dens kraftfulde urter er basen i alle vores plejeprodukter. Og sådan har det været siden 1972. (Urtekram)

.

.

.

Derma

Ved henvendelse oplyser Derma, at de anvender to forskellige slags animalske produkter i nogle af deres produkter. Cera Alba (bivoks) og Lanolin (uldfedt fra får). Er disse to ingredienser ikke anført på ingredienslisten, er produktet vegansk. Det er ikke anført på deres hjemmeside, men Derma oplyser endvidere ved henvendelse at de hverken tester produkter eller ingredienser på dyr.

Hele Dermas solcreme-serie er vegansk. Den beskytter mod solens UVA- og UVB-stråler. Den er uden farvestoffer, parfume og parabener (svane og Astma-Allergi mærket), ikke testet på dyr og indeholder ingen animalske ingredienser.

 

Mádara

Et økologisk certificeret mærke der ikke indeholder syntetisk parfume-, farve- og konserveringsmidler (parabener) samt mineralske olier. Læbeplejeprodukterne regenererende læbepomade, blødgørende læbepomade, moonkissed og samt Sunkissed toning gloss, indeholder lanolin og bivoks, og cremet babyolie indeholder også bivoks. Alle andre Mádara produkter er veganske. (Kilde)

.

.

.

Comwell spa

En hudplejeserie som Comwell hotellerne har skabt i samarbejde med Matas. Ved henvendelser oplyser Matas, at produkterne ikke indeholder hverken parabener, eller de 26 parfumestoffer kendt for at være allergifremkaldende. Den indeholder ingen animalske ingredienser og er ikke testet på dyr.