Månebarnet

Veganske opskrifter, farverig madglæde & bæredygtig livsstil

Kontakt & samarbejdeMit valg af samarbejde med virksomheder er altid grundigt velovervejet, og baseret på, hvorvidt vi deler værdier ift. etik, social ansvarlighed, sundhed og bæredygtighed. Min blog er fri for reklamer, bortset fra relevante reklamer fra virksomheder og produkter jeg selv vælger at henvise til, promovere og støtte, og som jeg 100 % kan stå inde for. Jeg bruger derfor indimellem affiliate links, hvilket er en direkte måde jeg kan støtte værdige grønne virksomheder på, og skubbe til den grønne omstilling. Samtidig giver det mig mulighed for at blive ved med at lave det jeg elsker. At inspirere til at leve mere grønt og bæredygtigt.

Kontakt og samarbejde

Har du selv en virksomhed, brænder du for f.eks. økologi, bæredygtige løsninger eller plantebaseret levevis, eller har du en god idé til et samarbejde?

Kontakt & samarbejde

© Copyright

Alle opskrifter, tekster og billeder på denne blog tilhører mig, med mindre andet er angivet. Kontakt mig hvis du har spørgsmål eller ønsker at bruge mine opskrifter/billeder, f.eks i undervisningsøjemed, hvis du er blogger eller journalist, skriver en artikel, madguide eller driver en grøn forening ♡

Luna/Månebarnet (2021)