Månebarnet

Veganske opskrifter, farverig madglæde & bæredygtig livsstil

Opskriftindex – veganske opskrifter


Rating: 5 out of 5.

Gå på opdagelse i hundredvis af opskrifter på både festmad og hverdagsmad i det 100 % plantebaserede køkken. Alle opskrifter har fokus på farverig madglæde, og hvad end du er vegetar eller veganer, har en ægge-eller laktose-intolerance, er altspisende der vil gerne skære ned på animalske produkter, søger inspiration til kødfrie dage, eller blot er nysgerrig – finder du her opskrifter til enhver smag og til enhver lejlighed.


– morgenmad & brunch –


– frokost & madpakken –

Se også min guide til vegansk pålæg HER.


– verdensmad –

Jeg elsker traditioner. Jeg elsker at undersøge og at lære, hvordan retter fra forskellige verdensdele og indenfor forskellige madkulturer, anvender ingredienser der sammensættes på helt specifikke måder. Med dét lille twist og udfordringen at lave dem plantebaserede. Leder du derfor efter spændende veganske retter inspireret af de mange forskellige lande, verdensdele og madkulturer, finder du her alle mine opskrifter på traditionelle retter – 100 % plantebaseret.


– kendte klassiske retter –


– desserter & søde sager –


– brød & bagværk –


– højtider & fest –

Se også min inspirationsguide til en 100 % plantebaseret jul HER.Har du forslag til en opskrift du savner og ikke har fundet på bloggen?