Månebarnet

Veganske opskrifter, farverig madglæde & bæredygtig livsstil

Falafel Vaffel

7 kommentarer


Faldt lige over denne helt fantastiske opskrift på en anden vegansk blog. Det er forresten ret utroligt så mange veganske blogs der findes. De fleste er selvfølgelig engelske, men det plejer at være ret simpelt at oversætte opskrifterne, og derudover er der jo tonsvis af inspiration at hente.

Nå, tilbage til den fantastiske opskrift… 😉

Falafel vaffel! Det er da genialt – og må straks afprøves! Så er problemet bare at vi ikke ejer et vaffeljern. Hmm måske kender jeg nogen der kan komme forbi med et, lade mig låne det indtil vi får os anskaffet et, og til gengæld får personen lov til at æde sig mæt i kikærte-vafler. Det er da en fin byttehandel synes jeg.

Idé og billede fundet hos: “Big Mouht Strikes Again”

Altså – idéen er så ikke at der skal syltetøj og flormelis på vaflerne, men salat, grønstager, tomatsauce eller evt. en dressing. Jeg tror det er vegansk tzatziki der er serveret ovenpå, og noget brød under vaflen, men mulighederne er jo mange…

Forfatter: Luna Krause

Mor, bonusmor, blogger på Månebarnet, madaktivist, ildsjæl, medstifter af Danmarks veganske forening ♡

7 thoughts on “Falafel Vaffel

 1. Nææh er du blevet veganer. Og jeg anede ikke du var Århusianer. Måske er det dig jeg skal bestikke til at teste nogen opskrifter så.

  Like

 2. Ja det er jeg er hvert fald. Har været på vej til at blive det længe, men har nu endelig taget skridtet.

  Og ja. Jeg er også Århusianer. 🙂 Du kan godt prøve at bestikke mig, men tror helt ærligt ikke det er nødvendigt.

  Mad er godt…! 😉

  Like

 3. hej dér! jeg har læst din blog i et lille stykke tid, og jeg må godt nok sige at det er inspirerende 🙂 faktisk har jeg også lige startet min egen blog, på samme tid som jeg blev veganer, hvor jeg også har linket til dig. hvorfor gik du egentlig tilbage til at være vegetar? er der flere grunde end dem du har skrevet i ‘about me’, eller er det pænt meget det? 🙂
  Astrid Lyra

  Like

 4. Hej Astrid Lyra

  Tak for komplimenten! Det er super dejligt at høre fra de mennesker som læser min blog og bliver inspireret af den. 🙂 Jeg har ligeledes linket til din blog – og skal da også snart ind at lure lidt mere derinde. 😉

  Jo, som jeg skriver i “about me” var den primære grund til at jeg blev vegetar igen, at det ikke gav mening for mig at være at være veganer længere. Jeg kunne godt forestille mig at blive det igen på et tidspunkt, men det skal være på nogle andre præmisser. Jeg tror jeg blev veganer for hurtigt efter at have været blevet vegetar, og jeg blev meget optaget af “livsstilen”, det tog rigtig meget energi fra mig. Lige nu spiser jeg som jeg har lyst til, stadig vegetarisk, men tænker ikke super meget over hvis der fx sniger sig et e-nummer ind indimellem. 😉

  Hvor længe har du været veganer?

  Luna

  Like

 5. Hei:)
  Synes du har en kjempeflott blog.

  Men har du falaffelvaffel-oppskriften?
  Bloggen fins ikke længre.

  Hilsen Malene

  Like

 6. Hej..
  Jeg ledte egentlig efter en vaffelopskrift med grøntsager, og blev så ledt ind på din blog.. Det lyder super spændende (at leve et liv som veganer) og inspirerende. Jeg går selv meget op i ernæring og sundhed og er blevet lidt bidt af blodtypekost. Jeg er blodtype A – blodtypen som ikke særligt godt kan fordøje kød. Så jeg vil da lige kigge videre herinde 🙂

  Jeg ville egentlig spørge, om du stadig har den vaffel opskrift, som du har “linket” til ovenfor? Når man trykker på linket står der nemlig, at det er blevet fjernet. Så kan ikke finde opskriften

  Ha en dejlig weekend

  Like

  • Hej Maria

   Dejligt at høre du finder min livsstil inspirerende. Det gør jeg heldigvis også selv. 😉

   Jeg har desværre ikke opskriften som jeg linker til – tak fordi du gør mig opmærksom på at den ikke længere eksisterer.

   Jeg har endnu ikke afprøvet det, da jeg ikke ejer et vaffeljern, men når jeg får et, vil jeg blot bruge denne opskrift til formålet.

   Venligste hilsner

   ~Luna/Månebarnet

   Like

Skriv en kommentar!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s