Månebarnet

Veganske opskrifter, farverig madglæde & bæredygtig livsstil

Banan og solbær yoghurt

5 kommentarer


Er man så heldig at have adgang til en masse dejlige solbær er det bare med at komme i gang med at plukke! Det er nu de er modne, og de kan bruges i så mange lækre opskrifter. Fx en dejlig tyk vegansk banan/solbær “yoghurt”. Solbærene kan fryses i poser af fx 50 eller 100 g. Klar til brug om morgenen eller på varme sommerdage. Solbær er desuden meget rige på C-vitamin. (181 mg pr. 100 g.)

.

Ingredienser (til 2 personer)

 • 2 store bananer
 • 100 g. frosne solbær
 • Lidt sojamælk med vanilje

.

Fremgangsmåde

Blend det hele – Serveres i en skål og spises med ske…

.

.

.

.

.

.

.

 

Forfatter: Luna Krause

Mor, bonusmor, blogger på Månebarnet, madaktivist, ildsjæl, medstifter af Danmarks veganske forening ♡

5 thoughts on “Banan og solbær yoghurt

 1. Mmm.. det ser altså godt ud! 😀

  Kom endeligt med en masse solbær opskrifter, vi har en masse, men ingen ideer..

  Like

 2. Blendet banan og solbær er i hvert fald nemt og rigtig lækkert at bruge dem til. Jeg har engang smagt revet rødbede med solbær, men har ikke prøvet selv at lave det endnu. Det var virkeligt lækkert – så måske du skulle prøve at eksperimentere med dem sådan?

  Like

 3. God ide, de smager sikkert godt i salat 🙂

  Like

 4. Hvor ville jeg ønske at det var mig der bare kunne gå ud i haven og plukke alt muligt.

  Det ser superlækkert ud og jeg er vildt imponeret over at du laver veganer yoghurt på den måde. Jeg kan godt huske at du har skrevet om det før, men det er jo genialt. Og det er så simpelt, at jeg ærgrer mig over at jeg ikke selv har fundet på det. 😆

  Like

 5. Jeg ville også ønske at jeg havde min egen have med alt muligt i. Disse solbær har jeg fået lov til at vold-plyndre i den vuggestue jeg har været vikar i for nylig. Men det er simpelthen så smart at de kan fryses ned! Så er der friske og lækre solbær så længe det varer. 😉

  Like

Skriv en kommentar!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s